sahara sahara .

sahara

خواص سير خام

 سير گياهي از خانواد پياز است و به عنوان يك چاشني قوي با مزه و طعم تند در طبخ غذاها استفاده ميشود. همچنين اين گياه حاوي تركيب محبوب آليسين است كه داراي خواص شفا بخشي و دارويي زيادي است. مصرف سير چه به صورت خام و چه به صورت پخته خواص بيشماري دارد. در ادامه به بررسي خواص سرخام و كاربردهاي آن در زندگي روزمره خواهيم پرداخت.

مواد معدني وويتامين هاي موجود در سير
فسفر    كلسيم    ويتامين A
پتاسيم    آهن    ويتامين‌هاي گروه B
منيزيم    يد    ويتامين ‌ C
زينك    گوگرد    ويتامين K

طبيعت سير گرم و خشك است. از سير خام در طب سنتي در بهبود عملكرد دستگاه گوارش جهت قولنج و بواسير مصرف مي شود. همچنين براي جنون، صرع، سردرد مزمن، درد شقيقه و جهت وسواس سوداوي استفاده ميشود. در طب سنتي سير جهت درمان درد مفاصل مفيد است و نقرس و درد كمر را بهبود مي بخشد.
خواص سير خام براي بدن
1- درمان سرماخوردگي و آنفلونزا

سير به دليل وجود تركيبات شيميايي مثل آليسين داراي خواص ضد باكتريايي قوي مي باشد، همچنبن سير با تقويت سيستم ايمني بدن موجب پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي ويروسي همچون آنفولانزا و سرماخوردگي ميشود.

ادامه مطلب...


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۵ دى ۱۳۹۹ساعت: ۱۲:۳۵:۴۸ توسط:مليكا موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :