خواص تخم شنبليله
شنبليله از سبزيجات برگي بومي خصوصا در ايران است كه بخاطر ارزش غذايي و معطر بودن، به طور گسترده اي مورد استفاده قرار مي گيرد. مدت هاست كه از آن در ساخت داروهاي سنتي جهت كاهش درد، كاهش مشكلات گوارشي و درمان بيماري هاي پوستي مانند جوش، اگزما و التهاب استفاده مي شود. اما تخم شنبليله دانه اي باارزش غذايي بالا ميتواند به سلامت شما كمك كند. بنابراين ما در اين مقاله به بررسي جامع خواص و مضرات اين دانه با ارزش و شيوه هاي استفاده درست از آن خواهيم پرداخت.
گياه شناسي شنبليله
شنبليله يا شنبليد با نام علمي Trigonella foenum-graecum يك نوع از گياهان دارويي يك ساله است.
اين گياه در حدود 80 سانتي متر ارتفاع دارد .
شنبليله داراي برگ هاي سبز و گل هاي سفيد كوچك و غلاف هايي است كه حاوي دانه هاي كوچك طلايي و قهوه اي است .
شنبليله در كنار سواحل درياي مديترانه ، شرق و جنوب آسيا و در كشورهايي از قبيل هند ، پاكستان ، يونان ، ايتاليا و مصر مانند دانه گياه رازيانه يافت مي شود .
اين گياه بومي ايران مي باشد و در مناطق مختلف ايران از جمله خراسان ، شيراز ، اصفهان و دامغان به طور گسترده رشد مي كند .
برچسب: ،