خارش مقعد يك احساس ناخوشايند در اطراف مقعد است كه شخص تمايل به خارش آن دارد. علاوه بر حس ناخوشايند اين مشكل، گاهي اوقات خارش مقعد ميتواند نشان دهنده يك بيماري نيز باشد. تحريك جزئي پوست منجر به خارش مقعد ميشود و اگر ادامه يابد پوست آسيب ميبيند و محل خارش بزرگتر و سوزش بيشتر ميشود. خاراندن مكرر باعث ميشود تا شخص بيشتر بخواهد محل را خارش دهد و اين خود مشكل را بدتر ميكند. بنابراين دانستن علت خارش اين ناحيه ميتواند به درمان آن كمك زيادي بكند. در اين مقاله تمامي علت هاي خارش مقعد و بهترين روش هاي درمان آن بررسي شده است.
دلايل خارش مقعد
1- عادات اشتباه دستشويي رفتن
اگر پس از مدفوع، محل خوب شسته نشود، باعث خارش و سوزش مي شود. بايد محل مورد نظر را شستشو داده و با يك دستمال بدون رنگ، نرم و خشك تميز كرد. اگر اين ناحيه بسيار تحريك شده باشد، از يك سشوار براي خشك كردن استفاده كنيد
ادامه مطلب...
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۱ آذر ۱۳۹۹ساعت:
۰۸:۵۲:۱۹ توسط:مليكا موضوع:
در دوران سلسله امپراتوري اوليه چين (بين 600 تا 1300 ميلادي) زماني كه فرهنگ نوشيدن چاي در سراسر كشور شكوفا شده بود يك درخواست چاي از طرف امپراتور ايجاد شد. در طول حكومت امپراتوري سلسله هويزانگ (960 – 1297)، جوانه هاي چاي جوان در بهار، از برگ هاي بيروني آن چيده و با بخار آب، با دقت در معرض هوا خشك و پس از آن پودر سفيد نقره اي مي شد.
اين پودر سفيد را به آب گرم مخلوط مي كردند تا تبديل به بهترين چاي براي امپراطور گردد. در واقع ميتوان پيشنه چاي سفيد را اينگونه تعريف كرد. چاي سفيد برگ گياه كامليا سيننسيس (Camellia sinensis) و در واقع تهيه شده از برگهاي جوان و نابالغ تازه چاي است، كه معمولا هيچ فرآوري روي آن انجام نشده است ميباشد كه يكي از محبوبترين انواع چاي در جهان است. در ادامه خواص و نحوه تهيه اين چاي را براي شما شرح داديم.
فرآوري چاي سفيد
يكي از بزرگترين تفاوت هايي كه در چگونگي فرآوري چاي هاي مختلف صورت مي گيرد، اكسيداسيون است، يعني چه زماني برگ چاي پس از برداشت مجاز است كه در معرض اكسيژن قرار داشته باشد. برگ هاي چاي طولاني در معرض اكسيژن قرار مي گيرند، برگ هاي تيره تر و پروفيل طعم عميق تر توسعه مي يابد. در طول پردازش، استادان چاي از روش هاي مختلفي براي ايجاد و كنترل اكسيداسيون استفاده مي كنند، از جمله اين روشها چرخاندن، شكل دادن يا خرد كردن برگ ها به منظور سرعت بخشيدن به اكسيداسيون و بخار دادن، يا سرخ كردن برگ ها ميباشد.
چاي سفيد ايده آل نه چرخ شده و نه حرارت ديده است، بنابراين حداقل اكسيداسيون را دارد. به جاي اينكه به يك گرماي صنعتي داده شود، برگ ها در يك محيط كاملا كنترل شده پلاسيده و سپس خشك ميشوند اين امر سبب ميشود كه چاي داراي ظرافت بيشتر و طعم تازه تري شبيه چاي تازه برداشت شده از مزرعه باشد.
ادامه مطلب....
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۱ آذر ۱۳۹۹ساعت:
۰۸:۵۱:۰۸ توسط:مليكا موضوع:
ليزيك رايج ترين عمل جراحي چشم براي درمان نزديك بيني، هايپروپيا (دوربيني) و آستيگماتيسم است. در اين جراحي قرنيه تغيير شكل مي يابد تا نور ورودي به چشم به طور صحيح بر روي شبكيه متمركز شود تا ديد واضح تري داشته باشد. يكي از دلايل محبوبيت اين نوع از جراحي زمان كوتاه جراحي ، درد كم و زمان كوتاه نقاهت است. در اين مقاله به بررسي تمامي نكات عمل ليزيك پرداختيم.
عمل ليزيك چشم چيست؟
جراح چشم شما از يك ابزار جراحي مكانيكي به اسم ابزار ميكروكراتوم يا ليزرهاي فمتوثانيه استفاده ميكند. سپس جراح دريچه ي چشم را باز ميكند تا به قرنيه ي استروما دسترسي داشته باشد و با استفاده از ليزر بافت قرنيه رو حذف ميكند. اين ليزر بسيار تخصصي از يك پرتوي نور فرابنفش براي از بين بردن سوز ليزر استفاده ميكند، اين پژوهش به بررسي دقيق تر نور بر روي شبكيه چشم براي بهبود بينايي كمك ميكند. براي افراد نزديك بين، هدف اين است كه قرنيه صاف شود و براي افراد دوربين، بايد شيب قرنيه بيشتر شود. ليزر با صاف كردن قرنيه به شكل نرمال، ميتونه آستيگماتيسم رو درمان كند. بعد از اينكه ليزر، شكل قرنيه را تغيير داد، دريچه در جاي خودش قرار ميگيرد جايي كه بافت قرنيه حذف شده. بعد قرنيه، به طور طبيعي درمان ميشود.
ادامه مطلب...
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۱ آذر ۱۳۹۹ساعت:
۰۸:۴۹:۴۲ توسط:مليكا موضوع:
هليكوباكتري يا ميكروب معده نوعي باكتري معده است. با ورود اين باكتري و با گذر زمان و تكثير اين باكتري در معده شما، زخم هايي در ديواره معده ايجاد ميشود وممكن است موجب خونريزي معده شود. در اين مقاله به بررسي كامل ميكروب معده، علائم و روش هاي درماني آن بررسي شده است.
ميكروب معده چيست؟
ميكروب معده يا H. pylori يك باكتري معمولي است كه در دستگاه گوارش رشد مي كند و تمايل دارد به معده حمله كند. اين باكتري تقريبا 60 درصد از جمعيت بالغ جهان را آلوده مي كند. عفونت هاي ميكروب معده معمولا بي ضرر هستند، اما بيشتر افراد آن را مسئول زخم معده و روده كوچك مي دانند.
ميكروب معده اغلب در دوران كودكي افراد را آلوده مي كند. عفونت هاي اين باكتري به طور معمول علائمي ايجاد نمي كنند، منتها ممكن است در بعضي از افراد، زخم هاي پپتيكي و يك بيماري التهابي به نام معده گاستريت ايجاد كند.
ادامه مطلب...
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۱ آذر ۱۳۹۹ساعت:
۰۸:۴۸:۳۲ توسط:مليكا موضوع:
ملانين از سلولهاي رنگدانه اي به نام ملانوسيت تشكيل شده است كه در هر فوليكول موي پوست سر وجود دارد. رنگ موها قبل از بيرون آمدن از پوست سر، كاملا سفيد است و از كراتين كه نوعي پروتئين يا رشته هاي قوي و براق است، تشكيل شده است. با رشد موها، ملانوسيتها، ملانين را به سلول هايي منتقل مي كنند كه كراتين را حمل مي كنند و رنگ تيره طبيعي به موهاي شما مي بخشد.
عامل تعيين كننده ي رنگ مو چيست؟
ملانوسيت ها دو نوع هستند: اوملانين و فوملانين. اوملانين يك رنگدانه تيره است كه به موها رنگ سياه تيره يا قهوه اي مي دهد. در حالي كه فوملانين يك رنگدانه روشنتر است كه موجب زرد، قرمز يا نارنجي شدن موها مي شود. ژنتيك نقش مهمي در تعيين رنگ موها دارد. ژن گيرنده ملانوكورتين-1 (MC1R) به ملانوسيت ها دستور مي دهد نوعي ملانين توليد كنند كه سرانجام به موهاي شما رنگ مي دهد.
چرا موهاي انسان سفيد يا خاكستري مي شوند؟
با افزايش سن، توليد رنگدانه ملانين توسط ملانوسيت ها كاهش ميابد. به همين دليل است كه رنگ موهاي شما سفيد يا خاكستري مي شود.
ادامه مطلب...
برچسب:
،
ادامه مطلب
بازدید:
+ نوشته شده:
۲۱ آذر ۱۳۹۹ساعت:
۰۸:۴۷:۴۶ توسط:مليكا موضوع: